Hjemmeside-billede 851 x 383_bredde 30 cm (1).png

VESTINDISK AFTEN - LEOPOLDO FLEMING AFRO-CARIBBEAN JAZZ ENSEMBLE
Torsdag d. 6. april kl. 19

POSTHUS TEATRET markerer 100-året for salget af De Dansk-Vestindiske øer til USA , og det er os en meget stor glæde igen at kunne præsentere

LEOPOLDO FLEMING AFRO-CARIBBEAN JAZZ ENSEMBLE

i dansk set-up med

BEN BESIAKOV, piano
KAARE MUNKHOLM, vibrafon
YASSÉR MOREJON PINO, bas
JONAS JOHANSEN, timbales, trommer
LEOPOLDO F. FLEMING, congas, percussion
 

- som ved sidste års CPH Jazz Festival leverede en veloplagt, enestående og fantastisk sprudlende oplevelse for et meget begejstret publikum!

Denne gang garneres musikken af samtaler med hhv. Leopoldo F. Fleming og Ben Besiakov om deres respektive vestindiske familiehistorie og Leopoldos erindringer fra sine barndomsår hos familien på St. Thomas.

 

Leopoldo Ensemble på Posthus Teatret juli 2016 _ størrelse til hjemmeside nr.1af 2 _ 454 x 341 px_bredde 16 cm (1).jpg

Leopoldo Fleming Afro-Caribbean Jazz Ensemble, Posthus Teatret, Copenhagen Jazz Festival 2016
Ben Besiakov, Leopoldo F. Fleming, Tony Moreaux Charon, Yassér Morejon Pino, Morten Grønvad.

LEOPOLDO F. FLEMING har sin base i New York, hvor han udover at spille med sit eget Afro-Caribbean Jazz Ensemble spiller med såvel et all-stars big band som i mindre combos. 

Han har gennem hele sin karriere og også i de senere år turneret i det meste af verden, har spillet , indspillet og turneret med stjerner som Miriam Makeba, Nina Simone (31 år off & on), Harry Belafonte, Eartha Kitt, i trio m. Randy Weston og Ron Carter, Sonny Stitt, Archie Shepp, Horace Parlan, Leo Wright, Lonnie Liston Smith, for at nævne nogle få. 

Leopoldo har været med på en del Broadway- og Off-Broadway-forstillinger inkl. sin egen forestilling "Rumba" på New York Shakespeare Festival Public Theater. 

Leopoldo har tidligere gæstet København, første gang som medlem af Miriam Makebas band. I hhv. 2006 og 2008 spillede han som gæst i Niels-Jørgen Steens A-Team, med egen kvartet inkl. Ben Besiakov, som special featured gæst med hhv. Simon Spang-Hanssens Måneklar XL og Rikke Lie Band samt på CPH Jazz Festival 2009 i DR Koncerthuset i forbindelse med en Europaturné med "Sing the Truth - The Music Of Nina Simone", som medlem af Nina Simones originale band, det år feat. Dianne Reeves, Angélique Kidjo, Lizz Wright og Lisa Simone. 

Nat Hentoff har skrevet om ham, at hans spil "sparkles with surprises, sophistication, grace, and exquisite timing."

 

                                                           Leopoldo F. Fleming

                                                           Leopoldo F. Fleming

Mere om Leopoldo F. Fleming på All about Jazz
Billetter via billetto.dk Pris kr. 225 - pensionister kr. 200

Arrangementet er støttet af The Ben Webster Foundation