top of page

MANDAG D. 2. NOVEMBER

KL. 19:00
&
KL. 21:15

Jan Gintberg Foto.jpg
Carsten Eskelund Foto.jpg

Måske du har nydt deres selskab i podcasten "Nu det nu"? Eller "Spritnyt" på DR, hvor de drog ud i landet for at se, hvordan coronaen har inspireret til anderledes tænkning.

Nu har du mulighed for at opleve Jan Gintberg og Carsten Eskelund på Posthus Teatret, når de tilbage på stand-up scenen gør et forsøg på et vride noget komisk ud af disse spændende tider.

En dejlig blanding af træfsikkert materiale samt noget der stadig er under udvikling. Det skal nok blive godt!

Er det er noget for dig, så vent ikke for længe med billetten. Grundet myndighedernes anvisninger er der kun plads til et begrænset antal gæster.

Eskelund & Gintberg 

SEPTEMBER 2020

TIRSDAG D. 22. SEPTEMBER

KL. 19:00

bang.jpg
Karsten Pharao foto.jpg

Herman Bang er en af dansk litteraturs elskede klassikere, men sådan var det ikke i hans samtid. Hans demonstrativt ”anderledes” seksualitet og hans provokerende franske skrivestil skyggede fuldstændig for hans talent og store medfølelse med både de udstødte og anderledes og de helt normale ”stille eksistenser”, de oversete hverdagens helte.

Vi får eksempler på Bangs fine prosakunst og på samtidens voldsomme negative reaktioner.

En aften med

HERMAN BANG
-
Oplæsning & causeri v.


Karsten Pharao

TORSDAG D. 24. SEPTEMBER

KL. 20:00

francesco_solo.jpg
jacob_fischer_Y2A6780.jpg
Andres-Mollerhoj.jpg

Akkordion og akustisk guitar er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet - begejstringen ude på spillestederne har været både rørende og overvældende. Jacob Fischer har komponeret en stribe numre til gruppen inspireret af både sigøjner jazz og af Brasiliansk choro. Der er også afstikkere til Italiensk filmmusik og et par overraskende danske standards som "Huset på Christianshavn".

Akkordion virtuosen Francesco Calí fra Catania på Sicilien har haft et symbiotisk samarbejde med Jacob Fischer gennem mange år og har tilføjet et charmerende sydlandsk touch til musikken - "Jazz med middelhavs stemning" , som det kan høres på deres anmelderroste CD "Django" fra 2011.

Kontrabassisten Andreas Møllerhøj binder det hele sammen med sit melodiske, humørfyldte og bundmusikalske spil.


JAZZ MED MIDDELHAVSSTEMNING
-

Jacob Fischer Trio

feat.

Francesco Calí

Peter Pan
Spejlinger
Bill Evans
bottom of page