top of page

DET SKER

MARTS 2019

5. marts kl. 19:00

Skærmbillede 2019-02-17 kl. 20.28.21.png

JAZZFILM

I denne måned starter vi vores nye jazzklub ”PostJazzen” med masser af skønne, sjældne og inspirerende jazzklip hentet fra nær og fjern.  Meld dig ind i vores klub og få dermed muligheden for en gang om måneden at kunne tilbringe et par timer i selskab med en stribe af verdens mest kendte jazzkoryfæer.
Vi glæder os også meget til vise nogle af de dokumentar- eller fiktionsfilm, som vi ligger inde med, og som vil være relevante for et jazzinteresseret publikum, samtidig med, at vi håber også at kunne tilbyde live-koncerter, men derom i en senere mail.

BILLETPRIS: 90,- / STUD./ PENS. 75,-Vi lægger ud d. 5. marts kl. 19 med en introduktion ved Michael Thomsen, som vil fortælle om aftenens program bestående af klip med navne som Charlie Parker, Coleman Hawkins, Lester Young, Ben Webster, John Coltrane, Stan Getz og Dexter Gordon.

Dit første billetkøb inkluderer samtidig et medlemskab af klubben.  

12. marts kl. 20:00

BILLETPRIS: 85,-

Denne aften er tilegnet den korte joke. Thomas Warberg og Carsten Eskelund er sammen på scenen og disker op med deres bedste oneliners. Der vil være gensyn med gamle favoritter såvel som nogle dugfriske. Nogle vil sidde lige i skabet og andre vil måske slet ikke være i nærheden, men selv da bilder Thomas og Carsten sig ind, at de er i stand til at få noget underholdende ud af det alligevel. Lad os nu se. Og hvem ved, måske har de endda inviteret en gæsteoneliner til at lægge vejen forbi?  Vel mødt. 

Skærmbillede 2018-08-28 kl. 18.34.34.png

ESKELUND & WARBERG

"ONELINERS"

Skærmbillede 2019-02-24 kl. 16.18.47.png

17. marts kl. 13:00 - 20:00

Vi lancerer denne måned "Månedens søndagsfilm" - en film af længere varighed med indlagte pauser, hvori der kan fourageres i Posthus Teatrets bar.
 
Vi lægger ud med Marco Tullio Giordanas ” EN ITALIENSK  FAMILIE” (Orig: "La meglio gioventù" ). En prisbelønnet, italiensk familiekrønike, der strækker sig fra 1963 - 2003 og dermed også bliver en skildring af 40 år af det italienske samfunds historiske og politiske udvikling i samme periode.

Filmen varer 6 timer og har tre pauser undervejs. Ved billetkøbet kan der bestilles sandwich til den miderste pause (à ca. 30 min.).

BILLETPRIS: 200,-

Søndagsfilm

EN ITALINSK FAMILIE

21. - 22. marts kl. 19:00

23. marts kl 15:00

Posthus Teatret har mange fantastiske film på lager, som vi gerne vil vise igen.  Derfor introducerer vi nu ”Månedens film”, en kavalkade bestående af film, som er importeret af Posthus Teatret gennem årene, og som alle er film valgt med hjertet.
Vi lægger ud med den Oscarbelønnede, russiske film ”BRÆNDT AF SOLEN”  (instr. Nikita Mikhalkov), som vi efter premieren viste i 2,5 år.

BILLETPRIS: 100,-

Skærmbillede 2019-02-24 kl. 15.27.06.png

Månedens film

BRÆNDT AF SOLEN

TIDLIGERE

15. feb. kl 19:00

THOMAS CLAUSEN &
CECILIA ENGELBRECHT HEICK
fortolker

Tove Ditlevsen

så_tag_mit_hjerte_præsentationstekst_og_

12. Feb. kl. 20:00

Denne aften er tilegnet den korte joke. Thomas Warberg og Carsten Eskelund er sammen på scenen og disker op med deres bedste oneliners. Der vil være gensyn med gamle favoritter såvel som nogle dugfriske. Nogle vil sidde lige i skabet og andre vil måske slet ikke være i nærheden, men selv da bilder Thomas og Carsten sig ind, at de er i stand til at få noget underholdende ud af det alligevel. Lad os nu se. Og hvem ved, måske har de endda inviteret en gæsteoneliner til at lægge vejen forbi?  Vel mødt. 

BILLETPRIS: 85,-

Skærmbillede 2018-08-28 kl. 18.34.34.png

ESKELUND & WARBERG

"ONELINERS"

31. jan. kl. 17:00

I samarbejde med Den Portugisiske Ambassade og forlaget A Mock Book inviteer vi til boglancering af
Fernando Pessoas "
Rastløshedens bog"

Med oplæg og oplæsning af blandt andre:

 

  • Clara Riso, leder af Casa Fernando Pessoa i Lissabon

  • Rita Laranjinha, Portugals ambassadør i Danmark

  • Tine Blichmann, skuespiller

  • Karsten Wind Meyhoff, redaktør hos forlaget A Mock Book


Bogen sælges til særpris ved arrangementet – og vi byder på et glas vinho verde.

Rastløshedens bog er en genudgivelse af af Mone Hvass' oversættelse, - med nye illustrationer af Ferdinand Krag og forsynet med et nyoversat essay af Octavio Paz, samt et efterord af Ingemai Larsen, der også har udvalgt teksterne.

Bogudgivelsen er realiseret med støtte fra Casa Fernando Pessoa og Insituto Camões.

Tilmelding på: ah@ffd.dk

Boglancering:

FERNANDO PESSOA

 "Rastløshedens bog"

50196257_2251994245059368_84910598921807

Tirs. 29. jan. kl. 19

Tirsdag d. 29. januar viser vi portrætfilmen "AXEL" om komponisten AXEL BORUP-JØRGENSEN samt den prisbelønnede animationsfilm "MARIN", som er skabt over Borup-Jørgensens storværk, Marin Op.60, hans tegninger og visioner.
 

Filmene introduceres af koncept- og idémanden bag, guitaristen LARS HANNIBAL, og af Borup-Jørgensens datter, ELISABET SELIN.

"Marin er titlen på en dobbeltudgivelse, der rummer en dvd og en cd med værker af Axel Borup-Jørgensen, og tilmed får man et smukt filmportræt af ham.

Dens helt særlige attraktion er dvd’ens animerede undervandsfantasi som et visuelt parallelspor til orkesterfantasien Marin, som man kunne kalde et modstykke til Claude Debussys tre skitser om havet, La Mer.

Animationen af en verden på havets bund er et eventyrligt visuelt kunststykke, som så at sige suger lytteren ind i Marin og faktisk hjælper til at følge med den uhyre komplekse strøm af klange og rytmer [...]

Med Borup-Jørgensens suggestivt omsluttende musik aner man åbenbaringen af et foruroligende mysterium, med de levende billeder fastholdes koncentrationen om musikkens nu. Det er en forunderlig dobbelthed."
 

 

Valdemar Lønsted, INFORMATION  

PRISBELØNNET

ANIMATION FILM FANTASY


Skærmbillede 2019-01-15 kl. 20.51.25.png

BILLETPRIS: 120,-
 

Søn. 27. jan.

 kl. 15-17:30

JAZZ BIO

Første del af dette arrangement har vi helliget Duke Ellington, der den 29. april ville have rundet 120 år. Det skal selvfølgelig markeres. Hvilket vi gør med en række sjældent sete indslag, bl.a. en ca. 20 minutters forrygende solopiano optagelse krydret med snak og anekdoter fra den 70-årige mesters egen mund.

 

Anden del vil være en slags fortsættelse af Mary Lou Williams indslagene ved sidste arrangement, men denne gang med piano talentet Hazel Scott. Et mindre portræt og en håndfuld klip.

Duke Ellington.jpg
Monica Zetterlung og Bill Evans.jpg
Hazel Scott.jpg

BILLETTER: 20,-

(Købes i døren)
 

 Fredag d. 28. feb.

kl. 19:30

Den sardinske, kulturelle forening Incantos afholder italiensk aften dedikeret til italiensk, musikalsk kunst og poesi:
"En harmoni af lyde og stemmer, der er forskellige fra hinanden i perfekt balance".

OBS: Arrangementet foregår på italiensk.

Ospite d’onore/Æresgæst: Gabor Bolla Jazz Duo
Scrittori/Forfattere: Pablo Paolo Peretti, Catia Simone, Francois Nedel Aterre
Musicisti/Musikere: Soprano Margherita Canu, Pianoforte Carmen Mezei
Direttore artistico/Kunstnerisk ledelse: Claus Miller

BILLETTER: 130 Dkk incluso buffet e vino / inklusiv vin og buffet.

Buffet: Ristorante San Giorgio

Skærmbillede 2020-02-22 kl. 23.38.24.png

Italiensk aften

ved

INCANTOS

bottom of page