top of page

DET SKER
FORÅR
 2024

24, 25 maj kl.19.00
26 maj. kl.14.00

THE CONVERSATION

SMILE ENTERTAINMENT PRÆSENTERER

"The Conversation" 

 

HANDLING
Filmen genkalder det historiske møde, der fandt sted 4. juni 1945, mellem den nyligt udnævnte præsident af Jugoslavien, den glødende kommunist, Josip Broz Tito (Caspar Phillipson), og lederen af den katolske kirke i Kroatien, Aloysius Stepinac (Dylan Turner). Begge karakterer stærkt dedikerede til deres personlige overbevisninger. Historien er baseret på udskriften af det efter sigende originale mødereferat. Hele handlingen udspiller sig tæt på realtid, som det skete i sin tid, i løbet af det ca. 90 minutter lange møde mellem de to stærke viljer. Tito, der var uddannet i det totalitære Stalin-styrede Sovjetunionen var opfarende, standhaftig, hårdnakket og ubarmhjertig i sin tro på kommunismen, der netop var blevet indført i Jugoslavien. Hans stærkeste modstander, Stepinac, var til gengæld en meget
reserveret, rolig omend kølig personlighed, der blev den yngste katolske ærkebiskop, Kroatien nogen sinde havde haft. Siden Kroatien var en meget central republik – og del af Jugoslavien – insisterede Tito på at underlægge sig området og – ikke mindst - den kroatiske kirke, som han ville tvinge til at bryde med Vatikanet for i stedet at komme under Titos kontrol. Men Stepinac nægtede at give efter. Samtalen udviklede sig hurtigt til et højspændt, metaforisk skakspil, hvor styrkeforholdet bestandig forandredes, mens begge mænd forsøgte at udmanøvrere hinanden.

 

INSTRUKTION

DOMINIK SEDLAR (Instruktør) har instrueret 15 film; tre spillefilm og 12 dokumentarfilm. I 2014 skrev og instruerede han komedien ”In Between Engagements” med Armand Assante, og i 2020 skrev og instruerede han krigsdramaet ”The Match”, med bl.a. Armand Assante, Franco Nero og Caspar Phillipson i hovedrollerne.

tkQEEBfURAoIPoucFFuXcBTViCR.jpg

BILLETPRIS: 100kr

 Billetter kan også bestilles  på posthus@mail.tele.dk med oplysning om navn og antal billetter.

Alle forestillinger introduceres af Caspar Phillipson

Lørdag og Søndag, vil der yderligere efter forestillingerne være Q&A med Caspar.

5 Juni. kl. 19:30 - CPH STAGE

En art varieté

Oplev en aften fyldt med uventede fornøjelser og skæve øjeblikke

med komikerne Carsten Eskelund og Jonas Stimose som dine værter!

Posthus Teatret slår dørene op for et nyt varieteshow, hvor hver aften er en kalejdoskopisk blanding af humor, musik og kreativitet.

På en af Københavns mest fortryllende scener kan du opleve talentfulde komikere, musikere og kunstnere, som vil lave alt fra skæve stand-up numre til improviseret comedy, musikalske indslag, originale sketches og meget mere

- ingen aften er ens, og alt kan ske!

WIX (1).jpg

BILLETPRIS: 250,-

 Billetter kan også bestilles  på posthus@mail.tele.dk med oplysning om navn og antal billetter.

VISES SNART IGEN

Filmen er i 2 dele, hver på 2 timer og 20 minutter.

 

Der vil i pausen (ca. 20 min.) være åbent i baren.

Man vil før forestillingen kunne bestille sandwich til pausen.

”Den milde Smerte” er en film inspireret af forfatteren Thorkild Hansens (1927-1989) ungdom og verdenskendte forfatterskab.

En filminstruktør isolerer sig i en lille by i Sydsverige for at færdiggøre en film, som han har arbejdet på i over tyve år. Hans håb er at få skabt en film fuld af poesi og kærlighed -en film, som forsøger at belyse nogle af livets store spørgsmål. 

 

”Det er ikke et spørgsmål, om jeg tror på Gud, men om Gud tror på mig.” 

”Giv os ikke mere. Giv os det, vi har.” 

”Lykken er at være den, man gerne vil være, der hvor man gerne vil være.”

skrev Thorkild Hansen blandt andet. 

”Den milde Smerte” er en mands søgen ind i sit inderste, en lang rejse ind i en anden kunstners sind. En rejse der går fra en ulykkelig ungdomskærlighed i Danmark, til en ny stormende i Paris; til endnu en affære ved Comosøen i Italien, for at ende i Ægypten.  

Men rejsen slutter ikke der…

DEN MILDE SMERTE

IMG_0180.jpeg

BILLETPRIS: 200,-

 Billetter kan også bestilles  på www.posthus@mail.tele.dk">www.posthus@mail.tele.dk med oplysning om navn og antal billetter.

I forbindelse med Cph-Stage
31. maj & 7 juni
kl. 22:00

LATE NIGHT SHOW

Posthus Teatret åbner endnu en gang dørene for Caspar Phillipsons anmelderroste “Late Night Show”

Med udgangspunkt i Tom Lehrers morbide musikalske univers, tilsat britisk galskab i sange fra Monty Python samt danske evergreens, kigger Caspar på vores aktuelle udfordringer med galgenhumor - for når man står i lort til halsen, nytter det ikke at hænge med hovedet.

Så kom og nyd Tom Lehrers morbide sange
Et show fyldt med vid, lune og charme!

2024 Fredag d. 5. jan. og fredag d. 19. jan Alle dage kl. 2030. (1).jpg

BILLETPRIS: 250,-

 Billetter kan også bestilles  på www.posthus@mail.tele.dk">www.posthus@mail.tele.dk med oplysning om navn og antal billetter.

bottom of page